Gooi- en Vechtstreek: Data-analyse bijeenkomst II

Save the date: donderdag 16 november Hollandse Luchten data-analyse in de Gooi- en Vechtstreek

Op donderdagavond 16 november gaan we de data van Hollandse Luchten analyseren met de meetgroepen in Gooise Meren, Hilversum en de BEL gemeenten. Naast de gemeente zullen in ieder geval een gezondheidsexpert van het RIVM en een data analist van de GGD Amsterdam ons bijstaan in het analyseren van de data. Daarnaast is Jeroen Olthof, gedeputeerde van de Provincie Noord-Holland ook aanwezig.

Voor deze bijeenkomst is aan deelnemers gevraagd of zij hun onderzoek of data willen presenteren aan de aanwezigen. De gemeenten krijgen zo inzicht in de zaken waar leden van Hollandse Luchten mee bezig zijn. De gezondheidsexpert en de data analist zullen reageren op de presentaties en feedback geven waarmee de leden volgend jaar verder kunnen meten en analyseren.

Kom jij er nu nog niet uit met je meetvraag? We hebben in dit artikel allerlei hulpmiddelen verzameld over het beantwoorden van je meetvraag. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen of een berichtje plaatsen op het forum.

Tijdens het tweede deel van de bijeenkomst zullen we in kleine groepjes per gemeente aan de slag gaan om onze kennis en inzichten met betrekking tot luchtkwaliteit met elkaar te delen.

Meld je aan voor de bijeenkomst als je er bij bent!

Datum: donderdag 16 november

Tijd: Inloop 18:45 uur, bijeenkomst 19:00 – 21:30 uur

Locatie: Regiokantoor Gooi- en Vechtstreek, Burgemeester de Bordesstraat 80 te Bussum

Programma: 

  • Introductie & welkom
  • Presentaties van de leden van Hollandse Luchten en data analyse
  • Pauze
  • Per meetgroep: in gesprek met gemeenten over luchtkwaliteit, maatregelen en oplossingen
  • Hollandse Luchten in 2024 

Ben je lid van Hollandse Luchten en wil je zelf iets presenteren over de data? Laat het weten aan Jikke via jikke@waag.org.

Meld je aan voor de bijeenkomst!