Het forum verhuist: van Hollandse Luchten naar Samen Meten

Per 1 november gaat het Hollandse Luchten forum met pensioen. Vanaf nu kun je terecht op het Samen Meten Forum voor al je vragen over luchtkwaliteit en burgerwetenschap. Het Samen Meten forum wordt beheerd door het RIVM. Je kunt er meer informatie vinden over het meten van luchtkwaliteit. Ook kun je er in contact komen met andere mensen die zelf metingen doen in Nederland, of je vraag stellen aan experts. Dit wordt georganiseerd door de Samen Meten afdeling van het RIVM: een verzamelplaats voor burgerwetenschap door heel Nederland. 

Het oude Hollandse Luchten forum gaat met pensioen omdat er in de laatste 1,5 jaar weinig activiteit plaatsgevonden heeft. Hoe blijf je op de hoogte van Hollandse Luchten nieuws? Aankondigingen over Hollandse Luchten worden op de nieuws en evenementen pagina’s van Hollandse Luchten gedaan. Ook kun je je aanmelden voor de Hollandse Luchten nieuwsbrief.

En heb je een specifieke vraag over Hollandse Luchten? Dan kun je terecht bij de FAQ en helpdesk.

Op het Samen Meten forum komt ook een aparte Hollandse Luchten-categorie, daar kunnen leden van Hollandse Luchten met elkaar in contact komen.

Ga naar het forum!