Uitnodiging Gemeente Beverwijk

Uitnodiging Week van de Duurzaamheid

Uitnodiging namens de gemeente Beverwijk

Dit is een bericht namens de gemeente Beverwijk, voor de leden van Hollandse Luchten IJmond. Wij delen dit omdat de gemeente Beverwijk een van onze partners is. Wij denken dat dit soort bijeenkomsten heel bevorderlijk kunnen zijn voor het contact tussen de gemeente en burgerwetenschappers, leden van Hollandse Luchten, en dat het de samenwerking versterkt. Hier volgt de uitnodiging: 

Tijdens de Klimaatweek van maandag 30 oktober t/m 5 november zet de gemeente Beverwijk onze vrijwilligers met een groen hart graag in het verdiende zonnetje. Dit doen wij op maandag 30 oktober tijdens een feestelijke middag. Ben jij erbij? Geef je samen met je collega’s op via onderstaande link!

Programma maandag 30 oktober

Waar schuif jij aan?

13.30u Feestelijke opening Bespaarhuis Breestraat 85 in Beverwijk

Wethouders Brigitte van der Berg en Ali Bal zorgen voor een feestelijke opening van de tijdelijke pop-up-locatie in de Breestraat 85: Het Bespaarhuis. Een huis waar je binnen kunt lopen voor handige tips over energie besparen, meer groen thuis en in de buurt, subsidies en leningen en inspirerende verhalen. Een ontmoetingsplek waar je tijdens de klimaatweek van harte welkom bent.

14.00-17.00u Meet&Greet vrijwilligers

Je ontmoet andere vrijwilligers uit Wijk aan Zee en Beverwijk. Een ideale gelegenheid om ervaring uit te wisselen, elkaar te vertellen over je activiteiten en om mogelijke nieuwe collega’s te spreken. Samen gaan we voor een groene, schone en duurzame gemeente.

17.30u Wijkers, bedankt!

Gemeente Beverwijk is haar vrijwilligers enorm dankbaar. Daarom komt burgemeester Martijn Smit alle vrijwilligers persoonlijk bedanken. Na afloop eten we samen pizza.

Locatie: Bespaarhuis, Breestraat 85 in Beverwijk.

Kom je ook? Meld je aan