Meetup meetgemeenschap Wijk aan Zee – Afgelast

Tijdens de meetup in Wijk aan Zee op woensdag 1 december kun je jouw gerepareerde sensor ophalen en bespreken we gezamenlijk de gebruiksdoelen voor de Hollandse Luchten data. Zien we je daar?

Door de nieuwe coronamaatregelen kan helaas de meet-up in Wijk aan Zee van woensdagavond 1 december niet doorgaan. We kijken nu naar mogelijkheden om volgend jaar wel een bijeenkomst in Wijk aan Zee te organiseren en samen in gesprek te gaan over de gebruiksdoelen van de data. Houd hiervoor deze site in de gaten. Woensdagavond 1 december delen wij van 19:00-21:00 de gerepareerde sensoren weer uit in Wijk aan Zee. Wij nemen hiervoor direct contact op met de deelnemers die hun sensor hebben ingeleverd om te zorgen dat deze goed terecht komt. Houd hiervoor uw mailbox in de gaten. Alvast bedankt!

——————————————————————————————————————-

Wie regelmatig op de kaart van Hollandse Luchten kijkt, valt het vast op dat veel sensoren voor langere tijd offline zijn. Dit is uiteraard zonde. Samen willen we zoveel mogelijk data verzamelen over de status van de luchtkwaliteit in de gebieden waar de sensoren hangen. De afgelopen weken zijn een aantal problemen met sensoren in Wijk aan Zee al opgelost. Woensdag 1 december hopen we tijdens een bijeenkomst de overige sensoren ook weer aan de praat te krijgen.

Daarnaast blikken we samen met de Provincie Noord-Holland kort terug op hoe het project tot nu toe is gevorderd en kijken graag vooruit naar wat we willen bereiken. Samen denken we na over waar we de data die tot nu toe verzameld is (en die we nog gaan verzamelen) voor willen gebruiken. De deelnemers die hun sensor ter reparatie hebben ingeleverd zullen deze weer terug krijgen. Andere geïnteresseerden zijn uiteraard ook welkom om aan te sluiten.

Meld je aan

Datum: woensdag 1 december 
Tijd:
19:00-21:00 uur (inloop vanaf 18:30)
Locatie: Dorpshuis de Moriaan (Dorpsduinen 4, 1949EG, Wijk aan Zee)

Programma

18:30 uur – Inloop in Dorpshuis de Moriaan

19:00 uur – Welkom door de provincie Noord-Holland en Waag

19:15 uur – Gebruiksdoelen voor data opstellen

20:15 uur – Uitdelen gerepareerde sensoren

20:30 uur – Afsluiting en napraten

CoronaCheck bij Waag

Voor evenementen van Waag, die binnen plaatsvinden, vraagt Waag om je CoronaCheck-app (de QR-code) of de geprinte QR-code, die gescand moet worden voor toegang tot het evenement. De QR-code is te verkrijgen door je vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatieve testuitslag van minder dan 48 uur geleden in de CoronaCheck-app te uploaden (of bel de helpdesk). Een coronatest is gratis in te plannen via Testen voor Toegang.

De QR-code bestaat uit een nummer, dat na het scannen in Nederland niet geregistreerd wordt en niet aan de persoon kan worden gekoppeld.

Waag handelt hiermee naar de richtlijnen en wil een veilige omgeving zijn voor kwetsbare bezoekers. We behouden ons het recht voor om, indien daar aanleiding voor is, uitzonderingen te maken.