Credits: Jimena Gauna

Bijeenkomst Luchtmeetnet IJmond

Kom ook naar de bewonersbijeenkomst ter evaluatie van het officiële Luchtmeetnet in de IJmond

Het RIVM voert op dit moment in opdracht van de provincie een evaluatie van het Luchtmeetnet in de provincie uit. Hierbij ontvangt het RIVM ook graag input van de inwoners van de IJmondregio. Daarom organiseren het RIVM en Waag Futurelab op dinsdagavond 21 november 2023 een bijeenkomst over het Luchtmeetnet in de IJmond. De bijeenkomst zal plaatsvinden in Studio O, Beverwijk. Iedereen die mee wil denken over het Luchtmeetnet in de regio is welkom. 

Meld je aan

Evaluatie bijeenkomst

Bewoners worden uitgenodigd om hun hun ideeën over Luchtmeetnet te delen. Daarnaast zal het RIVM inzicht geven in het proces en de huidige resultaten van de evaluatie. Het doel van de bijeenkomst is om van de inwoners in de IJmond te horen wat zij vinden van het huidige Luchtmeetnet, en of ze ideeën en suggesties hebben voor de toekomst van het Luchtmeetnet. Deze input neemt het RIVM mee in hun evaluatie en advies naar de provincie. Aanmelden voor de bijeenkomst. Meer informatie over de bijeenkomst.

Over het Luchtmeetnet

Het Luchtmeetnet in de provincie Noord-Holland bestaat uit meerdere meetposten, waarvan een aantal in de IJmond. De data die dit netwerk van meetposten verzamelt, wordt beschikbaar gesteld via www.luchtmeetnet.nl. Meer informatie over het Luchtmeetnet.

Praktische informatie

  • Datum: 21 november
  • Locatie: Studio O, Romerkerkweg 10 in Beverwijk
  • Tijdstip: 19.00-21.30 uur, inloop vanaf 18.45 uur

Meld je aan voor deze bijeenkomst. 

Vragen over de bijeenkomst? Neem dan contact op met Sylke van Waag Futurelab: sylke@waag.org. Voor vragen over de evaluatie kunnen inwoners contact opnemen met Myrthe von den Benken van het RIVM: myrthe.von.den.benken@rivm.nl.